Tuesday, June 19, 2012

PERASAAN YANG TERAMAT SEDIH

NO TITLE 

ASSALAMUALAIKUM , hari nie serius hari yang amat manyakitkan hati , tak pernah dalam hidup aku orang nak sound aku dan tak pernah dalam hidup aku orang nak marah aku sebab seorang perempuan yang dah sound aku , dan lelaki tu boleh nak backup perempuan . wei sumpah wei sedih gila . aku tak pernah pun nak cari gaduh dengan kau wei wahai perempuan yang comel !lupa pulak wei perempuan tu partner kau yang kau sayang sangat dan aku lupa pulak aku dengan kau tak ada apa-apa . tapi wei kau beria-ria gilakan mintak maaf dekat partner kau tersayang tu . aku sedih wei , ada kau fikir tak perasaan aku . kau tahu tak aku nak berubah sebab kau , kau tahu tak aku sanggup hari-hri tunggu kau , tapi tengok sekarang , apa pun tak ada  betul lah aku nie hanya syok sendiri je wei . wei aku tak ada niat pun nak kacau partner kau , tapi partner kau yang mulakan dulu , ada kau nak mintak maaf tak , niat aku cuma nak tengok seseorang je dekat fb kau dan niat aku nak tlong bagitahu dekat partner kau , yang online bukan kau sebab aku tak nanti partner kau kecil hati dengan kau . tapi tengok-tengok aku yang kena sound . aku janji wei aku tak akan kacau kau dengan partner kau wei . wahai MR.F aku sanggup makan hati janji kau bahagia dan yang penting aku sayang kau sampai bila-bila .


ALIA AMANI 

No comments:

Post a Comment